STON | PAN·DAN STON Starpix, Cendre 60x60 Flis

60x60 cm
kr 3 590,- pr. m²
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 32524

Starpix består av mer enn 90% kvarts, noe som gir flisen glød og skinn som i naturlig stein. Storformatskolleksjonen består av flere farger og kan gjerne kombineres med andre fliser. Starpix passer godt på gulv og vegg innendørs. Kolleksjonen har høy slitestyrke, og er ideell for både privat og kommersiell bruk.

Starpix er en del av PAN·DAN, en en bred kolleksjon fliser i alle former og farger. Med inspirasjon fra det franske ordet "pendant", og hvordan det blir brukt om ting som hører sammen. Slik er det med PAN·DAN også. Det brede spekteret former og farger er flotte alene, men settes de sammen kan de fremheve hverandre til noe enda bedre.

Merke:
STON | PAN·DAN
Serie:
Starpix
Leverandørens fargenavn:
Cendre
Materialtype:
Keramisk
Kvalitet (kun keramisk):
Monocottura
Overflate:
Matt
Nominell størrelse (L x B):
60 x 60
Modulstørrelse (L x B):
60 x 60
Lengde (cm):
60
Bredde (cm):
60
Tykkelse (mm):
12
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

29,5

Kvadratmeter pr. pakke:

1,08

Vannoppsug:

< 6%

Klassifisering NS-EN 14411:

N/A

Kjemisk bestandighet:

N/A

Byggrenhold:

Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring før den flislagte overflaten tas i bruk første gang. Dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse.
Produktforslag: FILA Deterdek PRO

Førstegangsbehandling:

Ingen behandling nødvendig

Daglig renhold:

Rengjør med en myk klut eller svamp fuktet i varmt vann. Ved behov kan det benyttes et mildt eller pH-nøytralt rengjøringsmiddel uten olje, fett, slipe- og skuremiddel. Skyll med rent vann, og tørk til slutt over med en lett fuktig klut. Rengjøringsmidler med slipemiddel, ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke løsemidler må ikke benyttes da de kan skade flisenes overflate.
Produktforslag: FILA Cleaner PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Vedlikehold og pleie:

Flislagte overflater krever minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Hovedrengjøring utføres med et alkalisk rengjøringsmiddel som fjerner organisk forurensing som fett, såpe- og matrester etc. Ved behov, kan flisene renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser. Test alltid spesialrensemidler på en løs flis, eller et mindre synlig område før behandling.
Produktforslag: FILA PS/87 PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Merk: Skulle en flis sprekke på grunn av slag eller annen skade kan det være mulig at de kan skiftes. Gjelder dette våtrom så SKAL arbeidet utføres av en fagperson for at rommet ikke skal forringes i kvalitet. Det anbefales derfor alltid å ha noen fliser liggende i tilfelle man er uheldig og en flis blir skadet.

Sklisikkerhet off.miljø:

N/A

Overflateslitasje:

N/A

Opprinnelseland:

Italia

FDV-dokumentasjon

Vis dokumentasjon

Levering

Utgått fra leverandør. Produktet kan dessverre ikke lenger bestilles.

Vurderinger