Provenza PROVENZA Terraquea Maioliche, Bianco Lenzi Mix (Decor) 15x15 Flis

15x15 cm
kr 999,- pr. m²
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 379

Med inspirasjon fra historiske terracottafliser med flott glassur er Terraquea Maioliche en spennende fliskolleksjon som utfordrer kreativiteten din med et eksotisk og elegant formspråk. Kombiner gjerne ensfargede og møstrede fliser for et helt unikt uttrykk. De glasserte flisene med dempede behagelige farger gir tydelige assosiasjoner til historiske, marokkanske fliser.

Terraquea Maioliche passer godt på gulv og vegg innendørs. Kolleksjonen har høy slitestyrke, og er ideell for både privat og kommersiell bruk.

Merke:
Provenza
Serie:
Terraquea
Leverandørens fargenavn:
Bianco (Lenzi Mix)
Materialtype:
Keramisk
Kvalitet (kun keramisk):
Porcellanato
Overflate:
Blank/Polert
Nominell størrelse (L x B):
15 x 15
Modulstørrelse (L x B):
15 x 15
Lengde (cm):
15
Bredde (cm):
15
Tykkelse (mm):
10
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

19,24

Kvadratmeter pr. pakke:

0,68

Vannoppsug:

< 0,5%

Frostsikker:

Ja

Klassifisering NS-EN 14411:

BIa

Kjemisk bestandighet:

EN ISO 10545-13: OK

Byggrenhold:

Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring før den flislagte overflaten tas i bruk første gang. Dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse.
Produktforslag: FILA Deterdek PRO

Førstegangsbehandling:

Ingen behandling nødvendig

Daglig renhold:

Rengjør med en myk klut eller svamp fuktet i varmt vann. Ved behov kan det benyttes et mildt eller pH-nøytralt rengjøringsmiddel uten olje, fett, slipe- og skuremiddel. Skyll med rent vann, og tørk til slutt over med en lett fuktig klut. Rengjøringsmidler med slipemiddel, ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke løsemidler må ikke benyttes da de kan skade flisenes overflate.
Produktforslag: FILA Cleaner PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Vedlikehold og pleie:

Flislagte overflater krever minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Hovedrengjøring utføres med et alkalisk rengjøringsmiddel som fjerner organisk forurensing som fett, såpe- og matrester etc. Ved behov, kan flisene renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser. Test alltid spesialrensemidler på en løs flis, eller et mindre synlig område før behandling.
Produktforslag: FILA PS/87 PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Merk: Skulle en flis sprekke på grunn av slag eller annen skade kan det være mulig at de kan skiftes. Gjelder dette våtrom så SKAL arbeidet utføres av en fagperson for at rommet ikke skal forringes i kvalitet. Det anbefales derfor alltid å ha noen fliser liggende i tilfelle man er uheldig og en flis blir skadet.

Sklisikkerhet off.miljø:

N/A

Overflateslitasje:

N/A

Opprinnelseland:

Italia

FDV-dokumentasjon

Vis dokumentasjon

Levering

Utgått fra leverandør. Produktet kan dessverre ikke lenger bestilles.

Vurderinger