Et sted der folk trives!

Jonny Larsen åpnet Flisekompaniet Tromsø i 2002, og kan se tilbake på mange spennende år, der han og staben hans har bygget opp en solid posisjon i Troms fylke. Men hva har han gjort for å få det til?

Et sted der folk trives!

Jonny forteller at butikken hans har en stor del av proffmarkedet her i Troms, og denne unike posisjonen har Jonny og staben hans bygget opp sakte, men sikkert over mange år.

Hva er suksessformelen, Jonny?

– Vi har ganske enkelt vært opptatt av å være snille, greie og hyggelige, og skape et sted der folk trives, rett og slett. Her kan du like gjerne komme innom og ta en kopp kaffe og en god prat som å handle, forteller Jonny.

Flisekompaniet Tromsø har klart å skape et miljø som proff- og privatkundene verdsetter høyt og vil ha.

Jonny Larsen i prat med proff kunde

Jonny i kaffemøte med en av sine proffkunder

Bra markedsføring!?

– Ja, og vi har gjort det enkelt og latt ryktet jobbe for oss. Og vårt god rykte er uten tvil vår beste markedsføring. Her hos oss skal det være uformelt og avslappet, sier Jonny.

– Proffkundene representerer helt klart den største andelen av omsetningen, men det skyldes nok også at stadig flere privatkunder velger å la dyktige håndverkere både bestille alt man trenger og gjøre jobben for seg, avslutter Jonny.

Om vi snakker om profesjonelle håndverkere eller privatkunder, her hos Flisekompaniet i Tromsø får kundene en tilleggsverdi som de tydeligvis setter stor pris på.

Intervjuet av Per Vie