- Kjøp av fliser handler om trygghet

- Her er plassen der proffen kommer om morgenen for å få seg en god kopp kaffi og en god drøs med oss ansatte, forteller Arnstein, daglig leder hos Flisekompaniet Forus. Vi befinner oss i det han kaller ekspedisjonen for håndverkerne han samarbeider med.

- Kjøp av fliser handler om trygghet

”En god drøs” høres trivelig ut, så Arnstein og jeg tar oss en sånn en, pluss en kopp kaffi, mens han forteller at han begynte i Flisekompaniet allerede i 1997. Men først vil jeg gjerne vite litt mer om privatpersonen Arnstein.

– Jeg er 49 år, er gift og har to sønner på 16 og 21 år. Jeg er opptatt av musikk, liker rock og metal, er bilinteressert, spiller sjakk og fotball og er sportslig leder for en håndballklubb, forteller Arnstein. Ikke småtteri for en travel leder av en av kjedens eldste butikker. Og de siste årene har Arnestein hatt spesielt fokus på proff- og prosjektmarkedet.

– Vi tok et valg for noen år siden, da billigkjedene begynte å dukke opp. Vi ville stå for tyngre fagkompetanse enn billigkjedene kunne tilby. Trygghet og troverdighet er noe av det viktigste når man jobber mot proff- og prosjektmarkedet, og det fokuset drar også alle privatkundene våre nytte av. Hos oss får kundene den beste kompetansen, enten du er håndverker eller privatkunde, avslutter Arnstein. Godt å vite, når man skal gjøre en viktig investering på hjemmebane.

Ta deg en tur innom butikken for å få deg en kaffi og en god drøs, om ikke annet. Og kjenner jeg Arnstein og hans medarbeidere rett har de garantert noen gode sommertilbud å by på også.

Intervjuet av Per Vie