Flisekompaniet Hønefoss

Kontakt

Tyrimyrveien 12
Hov næringspark
3515 Hønefoss
Veibeskrivelse 32 12 81 30 Kontakt oss

Åpningstider

Åpningstider i sommer (5 juli - 1 august):

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 15.00

 

Ordinære åpningstider:

Mandag - torsdag kl. 07.00-19.00.
Fredag: kl. 07.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00-15.00.

Jørgen Thoresen

Even Liknes Thoresen

Malene Dahl Olsen

Trond Forberg

Jørgen Presthagen

Trude Iren Bergheim

Velkommen til Flisekompaniet Hønefoss


Norges største utvalg av flis og naturstein

Vi har over 20 års erfaring, og kan tilby deg Norges største utvalg av flis og naturstein. Du finner også et hav av valgmuligheter innen baderomsinnredning, massasje- og badekar, dusjløsninger og servantbatterier til bad og kjøkken. Skal du utføre arbeidet selv, har vi alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug.

Engasjerte fagfolk og gratis tegnetime

Hos oss i Flisekompaniet Hønefoss treffer du engasjerte fagfolk, som mer enn gjerne hjelper deg med å finne løsninger du har lyst på. Har du planer om et nytt bad, kan vi tilby deg en gratis tegnetime, hvor vi tar oss god tid og benytter et 3D-program. Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du kan være trygg på at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ser for deg. 

En butikk med sjel

Flisekompaniet Hønefoss er en butikk med sjel, og vi er stolte av å ha skapt det vi selv mener er Norges flotteste flisebutikk. Vårt viktigste mål er at kundene våre skal få en god handleopplevelse, ved at de alltid blir møtt med kompetanse og kreativitet av oss som jobber her. 

Trivsel skaper fornøyde kunder

Vi har stor tro på at fornøyde ansatte, som har det gøy på jobb og engasjerer seg i produktene, smitter over på opplevelsen til deg som kunde. Trivsel i butikken skaper overskudd til å finne de løsningene du selv ikke har tenkt på, slik at vi sammen ender opp med et drømmeresultat.

Velkommen innom oss i Tyrimyrveien 12. Vi garanterer deg en hyggelig handel!

Jørgen Thoresen

Even Liknes Thoresen

Malene Dahl Olsen

Trond Forberg

Jørgen Presthagen

Trude Iren Bergheim