Vi kan faget flis!

Elisabeth Øien er daglig leder hos Flisekompaniet i Ålesund, og det faller seg helt naturlig å ta bildet av henne ved siden av en søyle i butikken med ordet ”INSPIRASJON” på.

Vi kan faget flis!

– Ja, utstillingene våre er vi stolte av! Og i tillegg til å bli inspirert av våre flotte utstillinger vil folk ha fagkompetanse. Vi merker at mange føler at det er kvalitet de får når de kommer til Flisekompaniet. Det er litt tryggere å handle her, sier Elisabeth.

Da går ikke valget på pris?

– Nei, det går ikke bare på pris når kundene kommer til oss. Selvfølgelig vil alle ha produkter med gode priser, som vi også har, men det er kvaliteten og trygghetsfølelsen som ofte veier tyngst for folk.

Hva selger dere mest av her i Ålesund?

– Vi selger mest keramiske fliser, men har nå fått et større sortiment med baderomsmøbler og tilbehør, og folk vil gjerne ha helhetsløsninger når de ser det. Og så går jo betongimitasjonene virkelig unna om dagen, smiler Elisabeth fornøyd.

Elisabeth med en inspirert kunde i den flotte butikken sin

Hva tenker du blir viktig i fremtiden?

– At vi beholder og forsterker vår posisjon som faghandel, sier Elisabeth, en dame med mer erfaring enn de fleste. Hun har vært daglig leder for Flisekompaniet i Ålesund siden 1994.

Intervjuet av Per Vie