Her er baderomstrendene 2017

Badet er stedet der du startet og slutter dagen. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra det strenge og kjølige minimalistiske til det mer varme, personlige og maksimalistiske. Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser. Mosaikk, store fliser, kvadratiske, rektangulære, matte, blanke, fasetterte, møntrede, ensfargede….

Vi flislegger kjøkkenet!

Vi har endelig et relativt funksjonelt kjøkken, men det ser jo litt nakent ut. På tide med fliser over benken! En enkel jobb som gir mye. Se forvandlingen i videoen lengst ned i innlegget! Her kan du se hele flisleggingen og hvordan du gjør dette på 3 minutter!

Flisemagasinet nr. 8

Inspirasjonsmagasin fra Flisekompaniet. I siste utgaven av Flisemagasinet kan du blir med hjem til interiøreksperten Marianne Haga Kinder som driver inspirasjonsguidennorge. Du får se årets fineste fliser, vi viser deg også flere av våre nyheter til baderom.

Kjøkken inspirasjon

Da vi flyttet fra St.Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet lå i husets underetage men vi ville integrere kjøkkenet i et stort allrom med stue og spisestue i 1.etage.

Baderommet, hjertet i huset!

Kan du huske hvordan badet så ut der du vokste opp? En ting er jeg sikker på, det var ganske annerledes enn det badet du har i dag.

Jeg vil ha kvalitet og et tidløst design

Sammen med forloveden og sin lille sønn bor Linni Meister i et hus nær Voksenåsen. Den romslige leiligheten utstråler en fin blanding av det ujålete hjemmekoselige og det stilig elegante.

Compact living på Tåsen – fint lite!

Compact living – fint lite!

5-roms leilighet på 65 kvadrat, er det mulig?

Satser på compact living

Fra gammelt og slitt til drømmebad

Har du kjøpt ny bolig og fått et bad på kjøpet som ikke er som du ønsker?

Fra gammelt og slitt til drømmebad

Slik får du et mer eksklusivt bad

En oase for kos og velvære, langt utover kjappe morgenrutiner.

Få et mer eksklusivt bad

– Vi skal ha noe for alle

Flere av Norges største varehus er svenske. De huser alt fra puter, kjøkkenutstyr og blomster, til større godbiter som ferdige kjøkkeninnredninger og stueløsninger.

Se hvem som vant konkurransen

Konkurransen er over. Her kan du se hvem som vant gavekort på fliser til en verdi av 10 000 kroner!

-Jeg skaper min egen personlige stil

Jeg merker det med en gang jeg kommer inn leiligheten hennes. Kristin Hippe er en dame som vet hva hun vil ha. Alt fra flisvalget på baderommene til stil og detaljer i stua og det åpne kjøkkenet – personlig og særeget tvers igjennom.

- Vi ville ha en varm eneboligfølelse

Eva Frivold stortrives her i Refsnesskogen terrasse på vestsiden av Jeløya utenfor Moss. Og det er ikke så rart, for dette har blitt en perle av en leilighet.

Tenk deg å kunne bo på en golfbane!

Ja, det er faktisk det du gjør hvis du bor i Kjøvangveien ved Soon Golfklubb. Boligene ligger i naturskjønne omgivelser på nordsiden av Son med rusleavstand til de sjarmerende smågatene og det maritime livet i sentrum.

Gode grunner til å velge skifer

- Skiferen varer evig, den er klassisk, bærekraftig, vedlikeholdsfri, naturlig, unik, sterk, den er personlig og ikke minst – den er vakker, sier vår fagsjef Jan Eddie Kragtorp.

Flis til balkongen eller terrassen

At Jan Sperre hos Flisekompaniet i Ålesund kan sine ting og sitt fag er det ingen tvil om. Derfor fikk jeg Jan til å fortelle meg litt om hva jeg skal være oppmerksom på hvis jeg har planer om å legge fliser ute på balkongen eller terrassen.

Veien til drømmebadet

Med verdens enkleste skisse av mitt lille drømmebad i hånda ble jeg møtt med et stort smil og et fast håndtrykk, da jeg besøkte Flisekompaniet på Skøyen her om dagen.

Betong og sement – tidløs enkelhet

Betongens enkelhet møte kunstnerisk kvalitet. Kolleksjonen vår henter inspirasjon fra modern arkitektur.

Oppussing som avkobling og terapi

Som advokat har Mona Høiness krevende og travle dager. Oppussing gir henne en mental avkobling og ny energi.