Snart gjør du et kupp på Black Week

Black Week

til neste Black Week

Black Week

Neste Black Friday er 26. november

Black Friday er alltid første fredag etter den amerikanske Thanksgiving-feiringen. Mange starter salget allerede mandagen før Black Friday og kaller det Black Week.

Black Week hos Flisekompaniet

Noen hater det, andre bryr seg ikke. Men svært mange av oss benytter Black Friday tilbud som en god anledning til å gjøre noen skikkelige gode kupp, eller til å kickstarte julehandelen.

I 2021 er Black Friday 26. November.

Flisekompaniets Black Friday tilbud

Litt spennende skal det være, så vi røper ikke neste Black Friday tilbud ennå, men noen hint skal du få.

På baderomstilbehør kommer vi til å ha spesielt gode priser i anledning Black Friday og Black Week.

Planlegger du å legge nye fliser på baderom, kjøkken eller andre steder i hjemmet, bør du følge spesielt godt med i løpet av Black Week og Black Friday, for her kan du gjøre de virkelige store kuppene.

Verdens største salg

Black Friday er verdens største salgsdag for butikker verden rundt, men hvor kommer fenomenet egentlig fra?

Forklaringene er mange, men det alle er enige om, er at Black Friday er amerikansk, akkurat som feiringen Valentines Day og Halloween som i de senere årene har inntatt Norge. Black Friday kom til Norge i 2009 og har siden den gang vokst i omfang og er i dag én av dagene i året hvor det omsettes mest i butikker og nettbutikker.

Slik gjør du et Black Friday kupp

Mange er kun ute etter gode kjøp generelt. Men er du på utkikk etter noe spesielt, for eksempel til oppussing hjemme, bør du følge ekstra godt med på dette i forkant av Black Week og Black Friday. For tilbudsvarene du kan gjøre et skikkelig kupp på, går naturligvis fort unna, og da gjelder det å være klar.

Ønsker du å følge med på Black Friday tilbudene hos oss i Flisekompaniet, kan det være lurt å registrere deg som kunde i forkant slik at du raskt kan slå til når tilbudene ruller ut. For da går det skikkelig unna!

Melder du deg inn i Flisekompaniets Kundeklubb, får du de beste tilbudene året rundt, unike rabatter, nyhetsbrev og selvfølgelig informasjon om hva slags salgskupp du kan gjøre under Black Week og på Black Friday.

Uansett om du er medlem i kundeklubben eller ei, kan du i forkant av salget gå inn i nettbutikken til Flisekompaniet, finne dine favoritter og merke dem ved å trykke på hjerte-symbolet på bildet. Da har du enkelt oversikten og kan raskt finne ut om akkurat disse produktene er på salg når Black Week og Black Friday kommer.

Flisekompaniet er sertifisert av Trygg E-handel. I nettbutikken kan du bruke VISA, Mastercard og Vipps.

Og når kjøpet er gjort, kan du få fraktet varene til døra, uansett hvor du bor. 

Fakta om Black Friday

Forklaringene om hvordan Black Friday egentlig oppsto, er mange.

Black Friday knyttes mot et forsøk på å kuppe gullmarkedet i USA i 1869. Noen mener at navnet kommer av at starten på julehandelen gjør at butikkenes regnskapstall går fra rødt underskudd til sort overskudd.

Men mye tyder på at begrepet Black Friday ble til i Philadelphia på 60-tallet, og at det var byens politimenn som brukte det først!

I hele USA var det salg i de to dagene etter Thanksgiving. I Philadelphia sentrum resulterte salget i stadig mer kaos med horder av folk og store mengder trafikk. I kom det horder av folk til salget, politiet hadde sitt svare strev med å holde styr på kaoset som både gående og trafikken skapte i Philadelphia sentrum. De to dagene fikk kallenavnene Black Friday og Black Saturday av politiet.

I USA er Black Friday ofte den samme dagen hvor juleparader med julenissen som hovedperson, går gjennom amerikanske gater. Black Friday er dermed for mange starten på tiden for julegaveshoppingen.

I snitt bruker den jevne amerikaner ca. 500 dollar i løpet av Black Friday.