Ønsker du å betale med faktura?

Som privatkunde hos Flisekompaniet kan du med Flisekompaniet-konto få 30 - 60 dager fri kreditt uten renter eller gebyr. Sammen med Resurs Bank gir vi deg muligheten til å betale med faktura. Med faktura har du alltid opptil 60 dagers betalingsfrist på dine kjøp. 

 

Når du handler på faktura så behøver du ikke å betale før i slutten av den måneden som kommer etter ditt kjøp. Tilbudet gjelder KUN til privatkunder. Er du håndverker eller bedriftseier og ønsker å opprette bedriftskonto på Flisekompaniet, ta kontakt med en av våre medarbeidere i butikk. 

Søk om konto NÅ. Send SMS med kodeord "Flisekompaniet" til 27700.

  • Du søker i butikken om kreditt inntil kr. 60 000,-
  • Innkjøpsmåneden er alltid betalingsfri +30 dager. Etter det velger du hvordan du vil betale.
  • Betaler du alt på en gang i måneden etter kjøpet, tilkommer det ingne ekstra omkostninger, verken renter eller gebyrer.
  • Velger du å dele opp betalingen i opptil 12 måneder, kommer det ingen nominelle renter i tillegg.
  • Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 60 måneder med rente og et lite gebyr*.

 

Representativt eksempel for delbetaling i 12 måneder*

Kredittkjøp/Kjøp: 15 000 KR

Årsente: 0%

Adm. gebyr/mnd: 45 KR

Etableringsgebyr: 497 KR

Effektiv rente: 12,72%

Kredittkostnad: 1037 KR

Ord. delbet./mnd**: 1295 KR

Totalbeløp: 16 037 KR

 

*Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 19.10.2020. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. **Belæp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetaingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og Totalbeløp. 

Les mer om Flisekompaniet-konto og våre betingelser