KAMÉ Høyskap EASY 30 m/3 dører, Hvit (høyglans)

Høyskap og Sideskap
kr 3 199,-
Pris pr. stk.
kr 3 199,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 830200258

  Typebetegnelse: TU/30-1/D1


  Funksjonelt høyskap for maksimal plassutnyttelse på ditt baderom. Utstyrt med tre SoftClose-hengslede dører som gir en myk, lydløs lukkefunksjon og fem hyller, hvorav tre høydejusterbare hylleplater som gir rikelig med lagringsplass for både større og mindre baderomsartikler.
  Høyskapet leveres ferdig montert med 5 års garanti.

  OBS! Håndtak medfølger ikke (selges separat).

  EASY er en plassbesparende og kompakt møbelkolleksjon spesielt tilpasset mindre baderom. Siden skapet er noe grunnere enn standard, blir det mer rom til deg, men likevel generøst med lagringsplass. Det vi har tatt av dybden har vi lagt til i høyden. Take it EASY!

  Kolleksjonen består av servantskap og høyskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Baderomsinnredningen EASY er tilgjengelig i følgende farger:
  • Hvit Høyglans

  Merke:
  KAMÉ
  Serie:
  EASY
  Leverandørens fargenavn:
  Hvit (høyglans)
  Lengde (cm):
  35
  Bredde (cm):
  30
  Høyde (cm):
  174
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  27,9

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Kamé er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Produktinformasjon:

  monteringsanvisning---kame-hoyskap.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 5 ukers leveringstid

  Vurderinger