-25%

KAMÉ Høyskap EVOKE 35 m/2 dører (krom håndtaksdekor), Akvamarin

Høyskap og Sideskap
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Innfelte håndtak m/forkrommet håndtaksdekor (øvrige håndtaksdekor selges separat)
 • Tilgjengelig i 3 ulike farger
 • Leveres med fire høydejusterbare hylleplater
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
Før: kr 5 398,-
Nå: kr 4 049,-
Pris pr. stk.
kr 4 049,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 830201247-K

  Typebetegnelse: TU/35-2/D7F7 + H8/246CH

  Settet består av:
  • Høyskap (artikkelnr: 830201247)
  • Håndtaksdekor (artikkelnr: 830201256)


  Funksjonelt høyskap med innfelte håndtak for maksimal plassutnyttelse på ditt baderom. Utstyrt med to SoftClose-hengslede dører som gir en myk, lydløs lukkefunksjon og fire hyller, hvorav tre høydejusterbare hylleplater i glass som gir rikelig med lagringsplass for både større og mindre baderomsartikler.
  Høyskapet leveres ferdig montert med 5 års garanti og er tilgjengelig i tre spennende farger. Skapdørene er utstyrt med innfelte håndtak hvor du kan velge mellom tre spreke og utskiftbare dekorfarger for et personlig og unikt uttrykk. Møbelet leveres med håndtaksdekor i én farge. Øvrige håndtaksdekor selges separat.

  EVOKE er en leken, moderne og levende møbelkolleksjon full av glede. Endre enkelt fargen på håndtaket for å gi ditt baderom en helt ny identitet, fra rolig hvit eller trendy krom til vågal sort. Et tidsriktig baderomsmøbel som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang.

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Baderomsinnredningen EVOKE er tilgjengelig i følgende farger:
  • Hvit Matt
  • Nelson Eik
  • Akvamarin

  Merke:
  KAMÉ
  Serie:
  EVOKE
  Leverandørens fargenavn:
  Akvamarin
  Lengde (cm):
  35,5
  Bredde (cm):
  35
  Høyde (cm):
  160
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  26,9

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Kamé er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 5 ukers leveringstid

  Vurderinger