KAMÉ Høyskap D-LINE 35 m/2 dører, Akvamarin

Høyskap og Sideskap
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Håndtaksfri "Push Open"
 • Tilgjengelig i 4 ulike farger
 • Leveres med tre høydejusterbare hylleplater
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 8 099,-
Pris pr. stk.
kr 8 099,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 830201501

  Typebetegnelse: TU/35-2/D7-DL


  Funksjonelt, moderne, minimalistisk og håndtaksfritt høyskap for maksimal plassutnyttelse på ditt baderom. Utstyrt med to SoftClose-hengslede dører som gir en myk, lydløs lukkefunksjon og fire hyller, hvorav tre høydejusterbare hylleplater i glass som gir rikelig med lagringsplass for både større og mindre baderomsartikler. Dørene både åpnes og lukkes enkelt med et lett trykk mot fronten.
  Høyskapet leveres ferdig montert med 5 års garanti og er tilgjengelig i fire matte og beroligende farger med høy «wow-faktor».

  D-LINE er en moderne, minimalistisk og håndtaksfri møbelkolleksjon, som med sitt skarpe og rene uttrykk vil tilføre et hvert baderom en høy "wow-faktor".
  Velkommen til det urbane designbadet!

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap, i tillegg til en egen dedikert serie med praktiske speilskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Baderomsinnredningen D-LINE er tilgjengelig i følgende farger:
  • Hvit Matt
  • Grå Matt
  • Grå Kashmir Matt
  • Akvamarin

  Merke:
  KAMÉ
  Serie:
  D-LINE
  Leverandørens fargenavn:
  Akvamarin
  Lengde (cm):
  35,5
  Bredde (cm):
  36,2
  Høyde (cm):
  160,1
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  32,68

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Kamé er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 5 ukers leveringstid

  Vurderinger