Neptun Porfyr Zeus designbadekar

Frittstående badekar
kr 7 990,-
Pris pr. stk.
kr 7 990,-
Totalt
kr
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 9000

Modellen Zeus er et av de siste tilskuddene i Porfyr serien, frittstående designbadekar. Komfort og en god badedybde inviterer til mange deilig bad og avslappende stunder. Eller hvorfor ikke slappe av med en bra bok? Finnes også i svart/hvit utgave.
I vårt utvalg av frittstående badekar finner du blant annet suksess-serien PORFYR som har slått alle salgsrekorder. Frittstående badekar er solide, variantene med helstøpt front er enkle å renholde da det ikke er noen overganger eller skjøter. Prikken over i en kom når vi sammen med Sveriges mest kjente designerpar Simon & Tomas lanserte et unikt frittstående badekar som garantert skiller seg ut i våre norske baderom. Det er veldig eksklusivt med et frittstående designbadekar og vi kan i vårt brede sortiment tilby deg alt fra et «gammeldags» Løvefotbadekar med moderne badedybde til større modeller med integrerte helstøpte fronter. Et tips: Tenk på plassering av blandebatteri og vanntilkoblinger når du planlegger inn ett frittstående badekar på ditt bad. Kontakt din håndverker. Neptun badekar – Kvalitet – Funksjon – Design

Merke:
Neptun
Serie:
Porfyr Zeus
Leverandørens fargenavn:
Hvit
Lengde (cm):
158
Bredde (cm):
74
Høyde (cm):
56
Vannvolum (liter):
245
Spesifikasjoner
Fraktvekt (kg):
50
Levering

Leveringstid: Lagervare. Normalt 2 - 4 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 4 - 7 virkedager til Nord-Norge. Denne varen må hentes i en av Flisekompaniets butikker eller leveres direkte hjem av transportør.

NB! Ved bestilling av denne varen til Flisekompaniet i Tromsø kan noe lenger leveringstid måtte påregnes.

Vurderinger