BADEROM

Skal du bygge et nytt bad, eller pusse opp et gammelt baderom, gjør du en investering i hjemmet ditt.

For å få drømmebadet bør du ha en gjennomtenkt plan for baderomsinnredningen – fra utseende til praktiske løsninger. Her kan vi i Flisekompaniet bistå med et stort utvalg hvor du garantert finner noe du ønsker deg av baderomsmøbler, blandebatterier, dusjløsninger, badekar, toalett med mer.

Sett forslag på løsninger inn i vårt 3D tegneprogram sammen med flisene du vil ha og få visualisert badet før du har kjøpt noe som helst. Vi har også et digitalt showroom hvor du kan se ulike løsninger for baderommet.

 

Innen baderomsmøbler har vi mange løsninger. Du kan gå for komplette baderomsmøbler med servant og servantskap, ofte med speil eller speilskap og baderomsskap i samme pakke. Eller miks og match med vasker, skap, benkeplater, belysning, hyller, speil, håndtak, skap og skuffeinnredning, håndtak og knotter osv. i ulik design og prisklasser.

 

Blandebatterier til dusj, servant og badekar, også innebygde løsninger finnes i mange ulike stiler slik at det passer med baderomsmøblene ellers.

Hos Flisekompaniet har vi også mange løsninger for dusjvegger, eventuelt dusjkabinetter for bad du ikke vil ha vann rett på gulvet. Og har du plass til badekar, finner selvfølgelig også dette hos oss. For flere enn før prioriterer badekar og ønsker seg en spaopplevelse på badet.

I våre dager skjemmer ikke toalettet ut badet. Vi har både frittstående toalett og vegghengte toalett som gjør rengjøringen til en lek.

 

Mye på et bad ligger i detaljene. Med et baderomstilbehør som spiller på lag med fliser, vegger, gulv baderomsmøbler og annen baderomsinnredning, får du et helhetlig og komplett bad du ønsker å tilbringe tid på. Sjekk utvalget av baderomsmatter, dusjoppbevaring, håndkleholdere, søppelbøtter og alt det andre baderomstilbehøret som gjør baderommet lekkert og praktisk i bruk.