LINN BAD LINN BAD Underskap 60 cm m/4 skuffer, Antrasitt

Benkeskap
  • Norskprodusert fra Vik i Sogn
  • Materialer i topp kvalitet
kr 5 330,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7783297

Praktisk underskap/benkeskap med fire romslige skuffer. Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med oversiktlig og lett tilgjengelig lagringplass.
Møbelet kombineres med valgfri benkeplate (selges separat).

Til informasjon:
Møbelet må kombineres med 2 støtteben (medfølger ikke).

Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.
Skuffedemping som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon er tilgjengelig mot et tillegg i prisen.

OBS! Velger du underskap med skuffer ved siden av hjørneskap må det legges inn en 5 cm foring for ikke å komme i konflikt med håndtak.

Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

Merke:
LINN BAD
Leverandørens fargenavn:
Antrasitt
Lengde (cm):
60
Bredde (cm):
60
Høyde (cm):
72
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

20

Vedlikeholdsråd:

Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

Opprinnelseland:

Norge

Levering

Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

Vurderinger