LINN BAD LINN BAD Underskap 60 cm m/1 dør (Høyre), Hvit Høyglans

Benkeskap
  • Norskprodusert fra Vik i Sogn
  • Materialer i topp kvalitet
kr 2 300,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 171007008606-H

Praktisk underskap/benkeskap med én dør og rikelig oppbevaringsplass.
Skapet er utstyrt med én høydejusterbar hylleplate som gir ekstra lagringsplass. Møbelet kombineres med valgfri benkeplate (selges separat). Døren leveres standard med demping som gir en myk, lydløs lukkefunksjon. Du velger selv om du ønsker hengsling på høyre eller venstre side.

Underskapet leveres ferdig montert og er tilgjengelig i fire farger. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

Merke:
LINN BAD
Leverandørens fargenavn:
Hvit Høyglans
Lengde (cm):
60
Bredde (cm):
60
Høyde (cm):
72
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

16

Vedlikeholdsråd:

Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

Opprinnelseland:

Norge

Levering

OBS! Leverandør holder sommerstengt i uke 28 - 30. Forventet leveringstid estimeres derfor til 5 - 6 uker under sommeren 2021.

Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

Vurderinger