LINN BAD LINN BAD Underskap 100 cm m/2 dører, Lys Eik

Benkeskap
  • Norskprodusert fra Vik i Sogn
  • Materialer i topp kvalitet
kr 3 400,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 17100000720210

Praktisk underskap/benkeskap med to dører og rikelig oppbevaringsplass.
Skapet er utstyrt med én høydejusterbar hylleplate som gir ekstra lagringsplass. Møbelet kombineres med valgfri benkeplate (selges separat). Dørene leveres standard med demping som gir en myk, lydløs lukkefunksjon.

Til informasjon:
Møbelet må kombineres med 2 støtteben (medfølger ikke).

Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Dører og håndtak festes manuelt. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

Merke:
LINN BAD
Leverandørens fargenavn:
Lys Eik
Lengde (cm):
60
Bredde (cm):
100
Høyde (cm):
72
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

20

Vedlikeholdsråd:

Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

Opprinnelseland:

Norge

Levering

Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

Vurderinger