LINN BAD LINN BAD Skap over vaskemaskin 60 cm (H: 40 cm) m/1 dør, Lys Eik

Høyskap og Sideskap
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
 • Kun skap, dekksider er ikke inkludert
kr 1 670,-
Pris pr. stk.
kr 1 670,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7783208

  Meget praktisk skap i full dybde med én dør for plassering over vaskemaskin og/eller tørketrommel.

  NB: kun skap, skal overskapet stå separat som på bildet må det også bestilles 2 stk dekksider, artikkelnr 17100007008372

  En optimal løsning for ekstra lagringsplass for vaskemidler etc. på et område som ellers normalt ikke utnyttes. Skapet er vendbart, slik at du ikke trenger å ta hensyn til om du ønsker høyre- eller venstrehengsling på døren.

  Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Dør og håndtak festes manuelt. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

  Med høyde på 40 cm er dette skapet perfekt for bruk i kombinasjon med sokkelskuff under vaskemaskin/tørketrommel.

  Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Lys Eik
  Lengde (cm):
  60
  Bredde (cm):
  60
  Høyde (cm):
  40
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  11

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

  Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger