LINN BAD LINN BAD Overskap 100 cm m/2 dører, Hvit Høyglans

Høyskap og Sideskap
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
kr 2 900,-
Pris pr. stk.
kr 2 900,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 17100000701210

  Praktisk overskap med to dører og rikelig oppbevaringsplass for håndklær, sengetøy eller vaskemidler.
  Skapet er utstyrt med to høydejusterbare hylleplater som gir fleksibel lagringsplass. Dørene leveres standard med demping som gir en myk, lydløs lukkefunksjon.

  Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Dører og håndtak festes manuelt. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

  Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Hvit Høyglans
  Lengde (cm):
  30
  Bredde (cm):
  100
  Høyde (cm):
  72
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  19

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger