LINN BAD LINN BAD Trådkurv 60 cm Lav, Sølv

Møbeltilbehør
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
kr 490,-
Pris pr. stk.
kr 490,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7783231

  Praktisk trådkurv med rulleuttrekk for bruk i underskap eller høyskap (60 cm bredde). Kurven er sølvfarget og monteres på medfølgende skinner. Perfekt for oversiktelig og organisert oppbevaring av tekstiler og ulike baderomsartikler.

  Dimensjon (B x D x H): 60 x 50 x 8,5 cm

  Materialtype:
  Pulverlakkert stål
  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Sølv
  Lengde (cm):
  50
  Bredde (cm):
  60
  Høyde (cm):
  8,5
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  1

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

  Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger