LINN BAD LINN BAD Høyskap 40 cm m/innredning A (Venstre), Antrasitt

Høyskap og Sideskap
  • Norskprodusert fra Vik i Sogn
  • Materialer i topp kvalitet
kr 7 060,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7783065

Funksjonelt høyskap med to dører og rikelig oppbevaringsplass for maksimal plassutnyttelse på ditt vaskerom.
Skapet er utstyrt med Innredning A bestående av to hyller, tre trådkurver (H: 18,5 cm) og to trådkurver (H: 28,5 cm) som gir ekstra organisert lagringsplass. Dørene leveres standard med demping som gir en myk, lydløs lukkefunksjon. Du velger selv om du ønsker hengsling på høyre eller venstre side.

Til informasjon:
Møbelet må kombineres med 2 støtteben (medfølger ikke).

Til informasjon:
Møbelet må kombineres med 2 støtteben (medfølger ikke).

Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Dør og håndtak festes manuelt. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

Merke:
LINN BAD
Leverandørens fargenavn:
Antrasitt
Lengde (cm):
60
Bredde (cm):
40
Høyde (cm):
197
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

26

Vedlikeholdsråd:

Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

Opprinnelseland:

Norge

Levering

Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

Vurderinger