LINN BAD LINN BAD Benkeplate pr. løpemeter m/rett kant ekskl. endelisting, Hvit

Benkeplater
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
kr 1 720,-
Pris pr. stk.
kr 1 720,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7783345

  Hel benkeplate på spesialmål i høytrykkslaminert spon med forseglede rette kanter.
  En løsning som gir generøse arbeids- og oppbevaringsflater med en vakker og varig overflate som er enkel å rengjøre. Benkeplaten passer utmerket på våre underskap/benkeskap og kan gjerne kombineres med nedfelt vaskekar og kran (gjelder kun underskap i breddene 60 og 80 cm).

  Benkeplaten bestilles på spesialmål og pris er oppgitt pr. løpemeter. Endelister er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles som tilvalg. Tilgjengelig i fire ulike farger.

  Benkeplater på spesialmål er bestillingsvare hos leverandør og noe ekstra leveringstid må derfor påregnes.

  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Hvit
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  15

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

  Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger