Purus PURUS Komplett sluk 100 cm m/sideutløp Ø50 Purus Line Twist

Slanger og bunnventiler
 • Leveres komplett med ramme og slukrist
 • Patentert vannlås
 • Sintef-godkjent
kr 5 340,-
Pris pr. stk.
kr 5 340,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7784008

  Purus Line Twist er et komplett designsluk spesielt utviklet for flislagte gulv.
  Sluket oppfyller alle krav til design, funksjonalitet og sikkerhet for gulvavløp tilpasset norske forhold.

  Settet består av:
  • Ramme
  • Slukrist
  • Klemring
  • Monteringssett
  • Hårsil
  • Vannlås

  Velg mellom seks forskjellige bredder og fem ulike utløp, hvor alle leveres med en medfølgende (utskiftbar) designrist. Risten kan evt. byttes etter at rennen er montert og flisene lagt.

  Sluket kan enkelt plasseres enten inntil vegg eller ute på gulvet som en naturlig avgrensing mot resten av baderommet. Den jevne, flate overflaten gjør at du slipper å stå på selve slukbrønnen og man oppretter enkelt fall i én retning, noe som blant annet tillater legging av fliser med samme størrelse i dusjsonen som på resten av baderomsgulvet. Dette gir en eksklusiv finish og hever helhetsinntrykket på badet.

  Rist og ramme i våre designede gulvsluk er laget i rustfritt stål, mens utløpshuset og vannlåsen er laget i plast (ABS/PC og PP).

  Purus har over 50 års erfaring med produksjon av gulvsluk. Vi tilbyr et bredt sortiment av designrister til disse, slik at du kan skape et personlig tilpasset baderom med høy wow-faktor. Alt du må gjøre er å velge dimensjon og ønsket utløp.

  Den patenterte vannlåsen NOOD, en fjæropphengt luktlås som aktiveres av vannets tyngde, åpnes når vann tilføres og stenger når vannet avtar. NOOD gir også en viss beskyttelse mot eventuelt bakvann, og fungerer samtidig som luktsperre selv når du er bortreist en stund.
  Under overflaten er utløpshuset utstyrt med klemring i rustfritt stål som gir en sikker tilkobling til membranen og forhindrer lekkasje, uavhengig om sluket installeres på tre- eller betongbjelkelag.
  Samtlige designsluk leveres komplett med monteringssett for både tre og betong.
  Ingen kompliserte konstruksjoner med flere deler, men en velprøvd design, oppdatert for dagens behov og krav.

  Purus Line er testet og sertifisert sammen med flere av markedets membrantyper.

  Tekniske godkjenninger:
  Sintef Byggforsk TG 20123

  Bruksområde:
  Boligsluk. Kan brukes i trebjelkelagsgulv og støpte gulv med overliggende eller underliggende membran. Monteres frostfritt.

  Lurer du på hvordan Purus Line installeres i betonggulv, eller hva man gjør med fallet når gulvsluket plasseres inntil en vegg? Med denne installasjonsfilmen viser vi trinn for trinn hvordan du lykkes med din installasjon. Klikk her for å se installasjonsfilm

  Merke:
  Purus
  Serie:
  Line (Twist)
  Lengde (cm):
  99,7
  Bredde (cm):
  14,4
  Høyde (cm):
  12,8
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  4,96

  Vedlikeholdsråd:

  Ved rengjøring av våre produkter i rustfritt stål anbefaler vi at man bruker vinduspussemiddel eller oppvaskmiddel og rent vann.
  Unngå slipende rengjøringsprodukter som inneholder syre eller klor da dette kan virke etsende på det beskyttende sjiktet i kromoksid.

  Opprinnelseland:

  Sverige

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt ca. 3 ukers leveringstid

  Vurderinger