KAMÉ KAMÉ Servantskap D-LINE 120 m/2 skuffer, Hvit matt

Servantskap
  • Soft Close lukkemekanisme
  • Håndtaksfri "Push Open"
  • Tilgjengelig i 4 ulike farger
  • For enkelservant
  • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 12 649,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 830201471

Typebetegnelse: BU/12-3DR/D2-DL


Moderne, minimalistisk og håndtaksfritt servantskap med to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon. Skuffene både åpnes og lukkes enkelt med et lett trykk mot fronten.
Den øverste skuffen er spaltet med åpning for sluk og røropplegg under vasken og er velegnet for organisering av mindre baderomsartikler, mens den nederste skuffen har rikelig med lagringsplass for større ting.
En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.

Møbelet er ideelt for nedfelling/konsollmontering av heldekkende keramisk servant, men kan også kombineres med benkeplate og frittstående servant.
Servantskapet leveres ferdig montert og har 5 års garanti.

Produktet er også tilgjengelig i breddene 60, 80 og 100 cm, og kan leveres i fire matte og beroligende farger med høy «wow-faktor».

OBS! Servant, servantbatteri, rørtilkoblinger og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

D-LINE er en moderne, minimalistisk og håndtaksfri møbelkolleksjon, som med sitt skarpe og rene uttrykk vil tilføre et hvert baderom en høy "wow-faktor".
Velkommen til det urbane designbadet!

Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap, i tillegg til en egen dedikert serie med praktiske speilskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

Baderomsinnredningen D-LINE er tilgjengelig i følgende farger:
• Hvit Matt
• Grå Matt
• Grå Kashmir Matt
• Akvamarin

Merke:
KAMÉ
Serie:
D-LINE
Leverandørens fargenavn:
Hvit (matt)
Lengde (cm):
45
Bredde (cm):
120,2
Høyde (cm):
50
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

33,38

Vedlikeholdsråd:

Baderomsmøblene fra Kamé er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

Opprinnelseland:

Litauen

Levering

Bestillingsvare: Normalt 3 - 5 ukers leveringstid

Vurderinger