Korsbakken Bad KORSBAKKEN Servantskap SLATE2 60 (hvit håndtaksdekor), Nelson Eik

Servantskap
  • Soft Close lukkemekanisme
  • Innfelte håndtak m/hvit håndtaksdekor
  • For enkelservant
  • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 9 020,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7792604_H

Typebetegnelse: BU/6-3DR/13F7 + H8/350WH


Settet består av:
• Servantskap (artikkelnr: 7792604)
• Hvit håndtaksdekor (artikkelnr: 7791605)


Praktisk servantskap med to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.
Den øverste skuffen er spaltet med åpning for sluk og røropplegg under vasken og er velegnet for organisering av mindre baderomsartikler, mens den nederste skuffen har rikelig med lagringsplass for større ting.
En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut. Skuffene er utstyrt med innfelte håndtak hvor du kan velge mellom tre spreke og utskiftbare dekorfarger for et personlig og unikt uttrykk. Møbelet leveres som standard med sort håndtaksdekor. Øvrige håndtaksdekor selges separat.

Møbelet er ideelt for nedfelling/konsollmontering av heldekkende keramisk servant, men kan også kombineres med benkeplate og frittstående servant.
Servantskapet leveres ferdig montert og har 5 års garanti.

Produktet er også tilgjengelig i breddene 80, 100 og 120 cm.

OBS! Servant, servantbatteri, rørtilkoblinger og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

SLATE2 er en leken, moderne og levende møbelkolleksjon full av glede. Endre enkelt fargen på håndtaket for å gi ditt baderom en helt ny identitet, fra rolig hvit eller trendy krom til vågal sort. Et tidsriktig baderomsmøbel som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang.

Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

Merke:
Korsbakken Bad
Serie:
SLATE2
Leverandørens fargenavn:
Nelson Eik
Lengde (cm):
45
Bredde (cm):
59
Høyde (cm):
50
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

19,2

Vedlikeholdsråd:

Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

Opprinnelseland:

Litauen

Levering

Bestillingsvare: Normalt 5 - 8 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 7 - 11 virkedager til Nord-Norge.

Vurderinger