Korsbakken Bad KORSBAKKEN Benkeskap SLATE2 120 (sort håndtaksdekor), Hvit matt

Benkeskap
  • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
  • Benkeplate selges separat
  • Innfelte håndtak m/sort håndtaksdekor
  • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 9 790,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7791402

Typebetegnelse: BUC/12-3DR/D2F7 + H8/500BL


OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

Praktisk kommode/benkeskap med to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.
Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut. Skuffene er utstyrt med innfelte håndtak hvor du kan velge mellom tre spreke og utskiftbare dekorfarger for et personlig og unikt uttrykk. Møbelet leveres som standard med sort håndtaksdekor. Øvrige håndtaksdekor selges separat.

Møbelet kombineres med valgfri benkeplate og leveres ferdig montert med 5 års garanti.

Produktet er også tilgjengelig i breddene 60, 80 og 100 cm. Passer like godt til entré og soverom som på badet.

OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

SLATE2 er en leken, moderne og levende møbelkolleksjon full av glede. Endre enkelt fargen på håndtaket for å gi ditt baderom en helt ny identitet, fra rolig hvit eller trendy krom til vågal sort. Et tidsriktig baderomsmøbel som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang.

Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

Merke:
Korsbakken Bad
Serie:
SLATE2
Leverandørens fargenavn:
Hvit (matt)
Lengde (cm):
45
Bredde (cm):
119
Høyde (cm):
50
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

33,17

Vedlikeholdsråd:

Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

Opprinnelseland:

Litauen

Levering

Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

Vurderinger