Korsbakken Bad Benkeskap ROWAN 60, Sort Eik

Benkeskap
 • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
 • Håndtak medfølger - Benkeplate selges separat
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
 • Tilgjengelig i 5 ulike farger
kr 5 300,-
Pris pr. stk.
kr 5 300,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7791420

  Typebetegnelse: BUC/6-3DR/1


  OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

  Praktisk kommode/benkeskap med to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.
  Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.

  Møbelet kombineres med valgfri benkeplate og leveres ferdig montert med 5 års garanti.

  Produktet er også tilgjengelig i breddene 80, 100 og 120 cm, og kan leveres i en rekke spennende farger. Passer like godt til entré og soverom som på badet.

  Leveres med håndtak i krom
  OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

  ROWAN er en tidløs, men moderne møbelkolleksjon med glatte overflater i tredekor eller heldekkende farge. Sett ditt personlige preg med tilbehør i form av håndtak og benkeplater…ingenting blir feil med ROWAN!

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap, høyskap og sideskap i flere spennende og aktuelle farger. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Merke:
  Korsbakken Bad
  Serie:
  ROWAN
  Leverandørens fargenavn:
  Sort Eik
  Lengde (cm):
  44,5
  Bredde (cm):
  59
  Høyde (cm):
  50
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  17,74

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

  Vurderinger