Korsbakken Bad KORSBAKKEN Benkeskap MERKUR 80, Hvit høyglans

Benkeskap
  • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
  • Benkeplate selges separat
  • Soft Close lukkemekanisme
  • Integrert håndtak
  • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 6 850,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7791433

Typebetegnelse: BUC/8-3DR/D1F2


OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

Praktisk kommode/benkeskap med integrert håndtak og to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk og lydløs lukkefunksjon.
Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.
Møbelet kombineres med valgfri benkeplate.
Benkeskapet leveres ferdig montert og har 5 års garanti.

Produktet er også tilgjengelig i breddene 60 og 100 cm.

TERRA er en moderne og subtil møbelkolleksjon med integrerte håndtak og hvite overflater. Står meget godt både alene eller i kombinasjon med toner fra naturen og trestrukturmønster for et eksklusivt og mykere uttrykk. Tilpass eventuelt ditt baderom eller vaskerom akkurat slik du ønsker med møbler i samme kolleksjon.

OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

MERKUR er en moderne og subtil møbelkolleksjon med integrerte håndtak og hvite overflater. Står meget godt både alene eller i kombinasjon med toner fra naturen og trestrukturmønster for et eksklusivt og mykere uttrykk. Tilpass eventuelt ditt baderom eller vaskerom akkurat slik du ønsker med møbler i samme kolleksjon.

Merke:
Korsbakken Bad
Serie:
MERKUR
Leverandørens fargenavn:
Hvit (høyglans)
Lengde (cm):
45
Bredde (cm):
79
Høyde (cm):
50
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

28,88

Vedlikeholdsråd:

Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

Opprinnelseland:

Litauen

Levering

Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

Vurderinger