Korsbakken Bad KORSBAKKEN Benkeskap ERIS 100, Hvit høyglans

Benkeskap
  • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
  • Benkeplate selges separat
  • Soft Close lukkemekanisme
  • Integrert håndtak
  • Tilgjengelig i 4 ulike farger
  • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 8 060,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7791374

Typebetegnelse: BUC/10-3DR/D1P1


OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

Praktisk kommode/benkeskap med integrerte håndtak og to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.
Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.

Møbelet kombineres med valgfri benkeplate og leveres ferdig montert med 5 års garanti.

Produktet er også tilgjengelig i breddene 60, 80 og 120 cm, og kan leveres i en rekke spennende farger. Passer like godt til entré og soverom som på badet.

OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

ERIS er en urban og moderne møbelkolleksjon med integrerte grep i grå aluminiumsprofil, som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang på et hvert baderom. Hångrepslisten er utskiftbar og finnes også i sort utførelse som blant annet leveres som standard på møbler i fargen "Mørk grå matt".
Velkommen til det moderne bybadet!

Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap i flere spennende farger. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

Merke:
Korsbakken Bad
Serie:
ERIS
Leverandørens fargenavn:
Hvit (høyglans)
Lengde (cm):
45,5
Bredde (cm):
99,4
Høyde (cm):
50
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

26,2

Vedlikeholdsråd:

Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

Opprinnelseland:

Litauen

Levering

Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

Vurderinger