Korsbakken Bad Benkeskap BIG 80, Dusty Pink

Benkeskap
 • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
 • Benkeplate selges separat
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Tilgjengelig i 4 ulike farger
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
 • Leveres med håndtak i børstet messing
 • Håndtak i andre farger kan kjøpes separat
kr 9 660,-
Pris pr. stk.
kr 9 660,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7791427

  Typebetegnelse: BUC/8-3DR/23-BIG


  OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

  Praktisk kommode/benkeskap med to romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon.
  Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.

  Møbelet kombineres med valgfri benkeplate og leveres ferdig montert med 5 års garanti.

  Produktet er også tilgjengelig i breddene 60, 100 og 120 cm, og kan leveres i flere flotte farger. Passer like godt til entré og soverom som på badet.

  Leveres med håndtak
  OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

  BIG er en eksklusiv møbelkolleksjon med matt overflate og ekstra dyp nedre skuff (hele 35 cm dybde), som med sine stramme, minimalistiske linjer lett inntar hovedrollen på et hvert baderom.
  Med utsøkte detaljer som grå innvendige skuffer, antisklimatter inkludert, utskiftbare håndtak og skuffeskinner med demping fra Grass er dette et møbel du vil elske i mange år!

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap i flere spennende farger. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Merke:
  Korsbakken Bad
  Serie:
  BIG
  Leverandørens fargenavn:
  Dusty Pink
  Lengde (cm):
  45,5
  Bredde (cm):
  79
  Høyde (cm):
  60
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  36,78

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

  Vurderinger