-20%

KAMÉ KAMÉ Benkeskap D-LINE 120 m/4 skuffer, Grå matt

Benkeskap
 • OBS! Dette møbelet kan ikke kombineres med servant
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
 • Benkeplate selges separat
 • Tilgjengelig i 4 ulike farger
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Håndtaksfri "Push Open"
Før: kr 17 599,-
Nå: kr 14 079,-
Pris pr. stk.
kr 14 079,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 830201480

  OBS! Benkeskap er et oppbevaringsmøbel som ikke er spaltet med åpning for sluk og røropplegg og kan derfor ikke kombineres med servant. Ønsker du et baderomsmøbel med servantløsning må du derfor velge ett av våre servantskap.

  Typebetegnelse: BUC/12-3DR-4/D5-DL


  Moderne, minimalistisk og håndtaksfritt kommode/benkeskap med fire romslige skuffer utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon. Skuffene både åpnes og lukkes enkelt med et lett trykk mot fronten.
  Skuffene er ikke spaltet med åpning for sluk og røropplegg, og har derfor rikelig med lagringplass for organisering og oppbevaring. En oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.

  Møbelet kombineres med valgfri benkeplate og leveres ferdig montert med 5 års garanti.

  Produktet er også tilgjengelig i breddene 60, 80, 100 og 120 cm med to skuffer, og kan leveres i fire matte og beroligende farger med høy «wow-faktor». Passer like godt til entré og soverom som på badet.

  OBS! Benkeplate medfølger ikke (selges separat).

  D-LINE er en moderne, minimalistisk og håndtaksfri møbelkolleksjon, som med sitt skarpe og rene uttrykk vil tilføre et hvert baderom en høy "wow-faktor".
  Velkommen til det urbane designbadet!

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap, i tillegg til en egen dedikert serie med praktiske speilskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Baderomsinnredningen D-LINE er tilgjengelig i følgende farger:
  • Hvit Matt
  • Grå Matt
  • Grå Kashmir Matt
  • Akvamarin

  Merke:
  KAMÉ
  Serie:
  D-LINE
  Leverandørens fargenavn:
  Grå (matt)
  Lengde (cm):
  45
  Bredde (cm):
  118,4
  Høyde (cm):
  50
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  38,81

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Kamé er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 5 ukers leveringstid

  Vurderinger