Dansani DANSANI Møbelsett YOU URBAN 60, Sort Eik

Komplette Møbelsett
 • Dansk design, funksjonalitet og håndverk
 • Komplett møbelsett
 • 10 års garanti
 • Materialer i toppkvalitet
kr 12 755,- pr. sett
Pris pr. sett
kr 12 755,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: YOU_URBAN60_01

  Et univers av personlige løsninger – DANSANI YOU er designet for å tilpasse seg deg og ditt liv, ikke omvendt. Derfor er det designmessige utgangspunktet også demokratisk. Vi har gjort det enkelt for deg å skape ditt eget uttrykk, uten at du trenger å bekymre deg for verken funksjonell eller håndverksmessig kvalitet. Alt er under kontroll, uansett hvem du er og hva du velger.

  Velg mellom én av tre stilarter: Vintage, Urban og Classic. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å få din helt personlige stil.

  URBAN med modulært og minimalistisk formspråk.
  Rent og sterkt uttrykk, skåret inn til benet – ingen overflødige detaljer forstyrrer de ubrutte, ensfargede flatene og stramme linjene. De utenpåliggende frontene skaper ro med skarpe linjer og rene overflater, samtidig som deres elegante, avrundede kanter er behagelige å ta på. Formen følger funksjonen i det markante, danske designet, og hver eneste detalj er behandlet med omsorg: Kvalitetsmaterialer og perfekt finish.

  "Det perfekte møbelet nøyer seg ikke med å løse en funksjonell oppgave – det begeistrer og inspirerer også. Inviterer til å tenke nytt og annerledes. Løfter hverdagen din og spiller sammen med deg på alle måter. Akkurat sånn har vi tenkt og designet DANSANI YOU."
  YOU Design-teamet, Dansani


  Komplett møbelsett i kolleksjonen YOU URBAN bestående av:
  • Servantskap YOU 60 cm, Sort Eik (artikkelnummer: 7810947)
  • Servant INZO 60,2 cm, Hvit (artikkelnummer: 7807514)
  • 2 stk. håndtak CALIDRIS, Sort (artikkelnummer: 7807284)
  • Speil Ø60 cm, INZO (artikkelnummer: 7808231)

  OBS! Servantbatteri og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

  Vi gjør oppmerksom på at porselen er et materiale som under produksjonssprosessen kan gi små avvik i dimensjon i forhold til måltegninger og oppgitt produktinformasjon på servant.


  Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som omfatter funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og en estetisk fundert tilnærming til livet. Et levende fundament du kan bygge videre på og forme ut fra din egen personlighet.

  DANSANI ser badet som et vesentlig rom i ethvert hjem, og designet skal være i tråd med boligens øvrige interiør. Vår største oppgave er derfor å skape løsninger som åpner for at du skal kunne gjøre livet – med alt som hører til – enklere, vakrere og dermed mer meningsfylt.

  Merke:
  Dansani
  Serie:
  YOU URBAN
  Leverandørens fargenavn:
  Sort Eik
  Bredde (cm):
  60
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  45

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Danmark

  Produktinformasjon:

  fdv---dansani-you.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 2 - 3 uker

  Vurderinger