Dansani DANSANI Møbelsett YOU CLASSIC 100 (x2), NCS (Linblå/Eik)

Komplette Møbelsett
  • Dansk design, funksjonalitet og håndverk
  • Komplett møbelsett
  • 10 års garanti
  • Materialer i toppkvalitet
  • OBS! Avbildet høyskap medfølger ikke (selges separat)
kr 68 935,- pr. sett
Produktinformasjon

Artikkelnummer: YOU_CLASSIC200_01

Et univers av personlige løsninger – DANSANI YOU er designet for å tilpasse seg deg og ditt liv, ikke omvendt. Derfor er det designmessige utgangspunktet også demokratisk. Vi har gjort det enkelt for deg å skape ditt eget uttrykk, uten at du trenger å bekymre deg for verken funksjonell eller håndverksmessig kvalitet. Alt er under kontroll, uansett hvem du er og hva du velger.

Velg mellom én av tre stilarter: Vintage, Urban og Classic. Du kan også mikse og matche på kryss og tvers for å få din helt personlige stil.

CLASSIC er synonymt med tidløs eleganse.
De klassiske kjennetegnene fra vår danske designtradisjon skinner gjennom i hver enkelt detalj for å skape en elegant, tidløs look. Frontene ligger innenfor sidene på skapet og fremhever den visuelle elegansen og danner en vakker innramming rundt skuffene. Innrammingen understrekes ytterligere av de fluktende støttebenene. Du kan forsterke uttrykket med din egen fargesammensetning og velge mellom glatte fronter eller rammefronter.

"Det perfekte møbelet nøyer seg ikke med å løse en funksjonell oppgave – det begeistrer og inspirerer også. Inviterer til å tenke nytt og annerledes. Løfter hverdagen din og spiller sammen med deg på alle måter. Akkurat sånn har vi tenkt og designet DANSANI YOU."
YOU Design-teamet, Dansani


Komplett møbelsett i kolleksjonen YOU CLASSIC bestående av:
• 2 stk. servantskap YOU 100 cm i valgfri NCS-farge (artikkelnummer: 7810891)
• 2 stk. servanter INZO 100,5 cm, Hvit (artikkelnummer: 7807580)
• 4 stk. håndtak 17,4 cm CALIDRIS, Sort (artikkelnummer: 7807287)
• 2 stk. speilskap 100 cm YOU, Natur Eik (artikkelnummer: 7810303)
• 4 stk. støtteben YOU, Sort (artikkelnummer: 7808193)
• Ekstrakostnad for NCS-farge (artikkelnummer: 7808370)

OBS! Servantbatteri og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

Vi gjør oppmerksom på at porselen er et materiale som under produksjonssprosessen kan gi små avvik i dimensjon i forhold til måltegninger og oppgitt produktinformasjon på servant.


Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som omfatter funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og en estetisk fundert tilnærming til livet. Et levende fundament du kan bygge videre på og forme ut fra din egen personlighet.

DANSANI ser badet som et vesentlig rom i ethvert hjem, og designet skal være i tråd med boligens øvrige interiør. Vår største oppgave er derfor å skape løsninger som åpner for at du skal kunne gjøre livet – med alt som hører til – enklere, vakrere og dermed mer meningsfylt.

Merke:
Dansani
Serie:
YOU CLASSIC
Leverandørens fargenavn:
Linblå/Natur Eik (NCS)
Bredde (cm):
100
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

65

Vedlikeholdsråd:

Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

Opprinnelseland:

Danmark

Produktinformasjon:

fdv---dansani-you.pdf

Levering

Bestillingsvare: Normalt ca. 6 uker

Vurderinger