Korsbakken Bad KORSBAKKEN Høyskap SLATE2 35 (hvit håndtaksdekor), Hvit matt

Høyskap og Sideskap
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Innfelte håndtak m/hvit håndtaksdekor
 • Leveres med fire høydejusterbare hylleplater
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 7 540,-
Pris pr. stk.
kr 7 540,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7791716_H

  Typebetegnelse: TU/35-2/D2F7 + H8/246WH


  Settet består av:
  • Høyskap (artikkelnr: 7791716)
  • Hvit håndtaksdekor (artikkelnr: 7791600)


  Funksjonelt høyskap med innfelte håndtak for maksimal plassutnyttelse på ditt baderom. Utstyrt med to SoftClose-hengslede dører som gir en myk, lydløs lukkefunksjon og fire hyller, hvorav tre høydejusterbare hylleplater i glass som gir rikelig med lagringsplass for både større og mindre baderomsartikler.
  Høyskapet leveres ferdig montert med 5 års garanti. Skapdørene er utstyrt med innfelte håndtak hvor du kan velge mellom tre spreke og utskiftbare dekorfarger for et personlig og unikt uttrykk. Møbelet leveres som standard med sort håndtaksdekor. Øvrige håndtaksdekor selges separat.

  SLATE2 er en leken, moderne og levende møbelkolleksjon full av glede. Endre enkelt fargen på håndtaket for å gi ditt baderom en helt ny identitet, fra rolig hvit eller trendy krom til vågal sort. Et tidsriktig baderomsmøbel som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang.

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap og høyskap. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Merke:
  Korsbakken Bad
  Serie:
  SLATE2
  Leverandørens fargenavn:
  Hvit (matt)
  Lengde (cm):
  35,5
  Bredde (cm):
  35
  Høyde (cm):
  160
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  26,9

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 5 - 8 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 7 - 11 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger