Korsbakken Bad KORSBAKKEN Høyskap ROWAN/PINE 35 m/2 dører og 2 skuffer, Grå Eik

Høyskap og Sideskap
 • Soft Close lukkemekanisme
 • Håndtak medfølger
 • Tilgjengelig i 5 ulike farger
 • Leveres med to høydejusterbare hylleplater
 • Leveres ferdig montert med 5 års garanti
kr 6 620,-
Pris pr. stk.
kr 6 620,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7791710

  Typebetegnelse: TU/35-1/10


  Funksjonelt høyskap med to skuffer og to skap utstyrt med SoftClose-hengsler som gir en myk, og lydløs lukkefunksjon. Høyskapet gir maksimal plassutnyttelse på ditt baderom med to store rom for oppbevaring av håndklær eller tøy og to skuffer der man kan gjemme unna medisiner, plaster, kremer, hårbørster og andre småting som man vil ha lett tilgjengelig...men ute av syne for alle andre. Skapet leveres med to høydejusterbare hylleplater i glass.
  Skuffene er en oversiktlig og lett tilgjengelig oppbevaringsløsning takket være uttrekksstopp som tillater at skuffene kan trekkes helt ut.
  Høyskapet leveres ferdig montert med 5 års garanti og er tilgjengelig i en rekke spennende farger. Høyskapet tilbys også i en versjon med to dører uten skuffer.

  Høyskapet passer også utmerket i kombinasjon den plassbesparende og kompakte møbelkolleksjonen PINE

  Leveres med håndtak i krom

  ROWAN er en tidløs, men moderne møbelkolleksjon med glatte overflater i tredekor eller heldekkende farge. Sett ditt personlige preg med tilbehør i form av håndtak og benkeplater…ingenting blir feil med ROWAN!

  Kolleksjonen består av servantskap, benkeskap, høyskap og sideskap i flere spennende og aktuelle farger. Komplettér gjerne med ulike elementer fra samme kolleksjon og i samme farge for en helhetlig finish på ditt baderom eller vaskerom. Vi tilbyr også et stort utvalg av kompatibelt tilbehør.

  Merke:
  Korsbakken Bad
  Serie:
  ROWAN / PINE
  Leverandørens fargenavn:
  Grå Eik
  Lengde (cm):
  35
  Bredde (cm):
  35
  Høyde (cm):
  160
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  28,62

  Vedlikeholdsråd:

  Baderomsmøblene fra Korsbakken er utviklet for bruk i et av hjemmets tøffeste miljøer og er fremstilt av robuste materialer som forenkler vedlikehold og rengjøring.

  Baderomsmøblene må ikke monteres i våtsone og bør beskyttes mot direkte vannsprut fra dusj og/eller badekar. Vi anbefaler alltid at vannsøl tørkes opp etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå.
  Møblene rengjøres med milde rengjøringsmidler fri for løsemidler. Unngå bruk av skuresvamper eller rengjøringsmidler med slipende egenskaper, da disse kan forringe overflaten.
  Benytt gjerne en fuktig mikrofiberklut og tørk av med en tørr og lofri klut.

  Opprinnelseland:

  Litauen

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 4 - 6 uker

  Vurderinger