Nyhet! ARC by Primy

ARC by Primy kombinerer premiummaterialer og design i rustfritt stål med spesielt utvalgte overflater i ultramatt PVD. Disse overflatene er utviklet for og godkjent av arkitekter som spesialiserer seg på innredningsdesign.

Fargene er påvirket av industrielle temaer og de kombineres med ARC-produktenes minimalistiske former. Perfekt til moderne industrielle interiører. ARC – The Architect’s Choice.

Rust

Smakfull med en rustikk, industriell antydning. Rust kombinerer ARC-seriens myke, matte overflate med fargetoner som leder tankene mot oksidert metall. Stål som utsettes for vær og vind i mange år, får en overflate som bærer preg av sin historie. Konseptet Rust er inspirert av dette. Her finnes det et samspill mellom moderne og nostalgisk, og det skaper muligheter til design i mange ulike stiler.

Scrap

Stilren, industriell overflate i moderne utgave. Den matte, mørkegrå overflaten gir et rent og moderne inntrykk, men minner samtidig om grovere og ubearbeidede overflater som sement og betong. Scrap henter inspirasjon fra sekelskiftets industrier og gir assosiasjoner til en sjarme og mystikk som kan knyttes til mange gjenstander fra denne tiden.

Coal

Den perfekte, mattsvarte overflaten for kraner i rustfritt stål. Basert på de rå, industrielle og mørke metallene som varmikoniske i dampkraftens største periode. Coal er allsidig og skaper utsøkte forutsetninger for en unik, personlig innredning. Den myke glansen og den mørke metalloverflaten inspirerer og skaper et distinkt, kraftfullt inntrykk.